Aanbevelingen en ervaringen van cursisten van BeingYoga

 • account_circle
  "Hoewel de kracht zit in de herhaling is elke les toch weer anders en leer je steeds wat nieuws" "Met veel plezier ben ik inmiddels al weer 2 jaar bij BeingYoga op les. Met name de combinatie van yoga en meditatie bevalt me erg goed en de lessen zijn erg toegankelijk. Hoewel de kracht zit in de herhaling is elke les toch weer anders en leer je steeds wat nieuws. Naast de lessen zijn er ook regelmatig speciale meditatie avonden en lezingen en krijg je handvaten om meer mindfull in het leven te staan. Ik zou iedereen aanraden om een keer een les bij te wonen.”
  Erik Keller (dinsdagavond Yoga & Meditatie)
 • account_circle
  "Bij Being Yoga leer ik elke week iets nieuws over mijn lichaam en geest" "Bij Being Yoga leer ik elke week iets nieuws over mijn lichaam en geest; vaak blijkt dat je veel meer kunt dan je dacht. En dankzij de goede begeleiding kan je hier ook terecht als je fysieke klachten ervaart of zwanger bent."
  Maaike Petri (donderdagavond les - gevorderden)
 • account_circle
  "In combinatie met haar persoonlijke benadering maakt dit elke les tot een feestje!" "De lessen van Frances zijn altijd een combinatie van oefeningen, meditatie en ontspanning. Vaak werkt ze met een thema, bijvoorbeeld een lessenserie in het teken van chakra’s. Elke les is anders: een pittige serie oefeningen of rustige bewegingen; veel verschillende houdingen of wat meer meditatie; vooral aandacht voor ademhaling of vooral aandacht voor je spieren. In combinatie met haar persoonlijke benadering maakt dit elke les tot een feestje!"
  Trudy van Harten (woensdag ochtendles – half gevorderden)
 • account_circle
  "De lessen zijn niet ‘’zweverig’’ wel serieus, maar er wordt ook gelachen! Door Frances ben ik veel beter in balans." "Ik volg al 10 jaar met plezier de yogalessen van Frances. Geen enkele les is hetzelfde zodat het nooit saai wordt. Er worden interessante afwisselende thema’s gebruikt in de lessen. De lessen zijn niet ‘’zweverig’’ wel serieus, maar er ook wordt gelachen! Door Frances ben ik veel beter in balans."
  Danielle van Dijk (donderdagavondles – gevorderden)
 • account_circle
  "Yoga bij ons op het bedrijf… de oefeningen werden aangepast aan het hoofdzakelijk zittende beroep" Via mijn werkgever heb ik deelgenomen aan de bedrijfsyoga welke 1x per week op mijn werk werd gegeven door Frances. Dit was mijn eerste ervaring met yoga waar ik tot dan toe wat gereserveerd tegenover stond. Het beeld van zweverig wat ik had is totaal niet aan de orde.  De oefeningen werden aangepast  aan het hoofdzakelijk zittende beroep. Ik heb nu een heel ander beeld bij yoga. Ik heb het als heel ontspannend en energie gevend ervaren. Onder de plezierige en professionele  leiding van Frances is een nieuwe “yoga” wereld voor mij open gegaan.  Helaas is mijn werkgever gestopt met de yoga lessen, maar ik ga zeker door met Yoga. Frances hartelijk bedankt!
Stacks Image 2709
Stacks Image 2711